BakonyRUN - Virtual Edition

Gratulálunk minden versenyzőnek aki teljesítette a BakonyRUN - Virtual Edition versenyünket! Örülünk, hogy együtt tudtunk lenni a karantén időszak alatt is, ha személyesen nem is, de legalább egy virtuális kihívással formában tartottuk magunkat! Archív 

Regisztrációs és versenyszabályok


1.      Verseny időpontja: Lezárult


2.     Teljesítés: Nem kell konkrét helyszínt választanod, otthon a kertben vagy a lakóhelyed környékén, de akár futópadon is teljesítheted a kihívást! Válassz egy távot, és indulhat is a futás! Amennyiben a kiválasztott távot nem tudod egyszerre teljesíteni, legfeljebb két részletre feloszthatod, de a megjelölt távot teljesíteni kell. Szintidő nincs, győzd le magad és győzd le a Bakonyt virtuálisan is!

 

A válaszható virtuális távok listája:

Bakonyszűcs - Bakonykoppány táv - 1,7 km

Bakonyoszlop - Bakonyszentkirály táv - 4,4 km

Bakonypéterd - Bakonygyirmót táv - 5,9km

Bakonybél - Bakonykoppány táv - 11,3 km

Bakonysárkány - Bakonyszombathely táv - 16,3 km

Bakonyszentlászló - Bakonyszentiván táv - 20,8 km

Bakonykúti - Bakonysárkány táv - 33,3 km


3.     Díjazás: Egyedileg tervezett BakonyRUN - Virtual Edition befutóéremmel díjazunk, valamint a távtól függően további BakonyRUN ajándékokkal készülünk neked.

1,7 km - 5,9 km díjazás: BakonyRUN Virtual Edition befutóérem + BakonyRUN autós matrica, és toll. 

11,3 km - 20,8 km díjazás: BakonyRUN Virtual Edition befutóérem + BakonyRUN autós matrica, toll, kulcstartó. 

33,3 km díjazás: BakonyRUN Virtual Edition befutóérem + BakonyRUN autós matrica, toll, kulcstartó. 15% kedvezmény bármely BakonyRUN versenyre mely felhasználható 2021.06.30-ig.

A legjobb időeredmények teljesítőit a verseny végén további díjazásban részesítjük! A díjak kiküldését 2020.06.02-től kezdjük meg. 


4.     Regisztráció és az eredmények feltöltése: A teljesítés után nincs más dolgod, mint egy fényképet, vagy képernyőfotót csinálni a teljesített távról és az elért időeredményről. A regisztrációd után ellenőrizzük a teljesítést, majd a regisztrációs díjról díjbekérőt állítunk ki - ezt bankkártyával, vagy egyéni átutalással is kiegyenlítheted. 

Nevezési díj: 3.490Ft + 990Ft (postaköltség) 


5.     Felelősségvállalás és versenyetika: Vágj neki felkészülten a versenynek, a felkészülés részeként ingyenes akadályfutó specifikus edzést tartunk minden pénteken 18:00-tól Berkes Marcival ÉLŐ bejelentkezéssel a BakonyRUN oldalán! Most megküzdünk virtuálisan is egy bakonyi távval! A versenyzők ellenőrzése szinte lehetetlen, így kérünk Téged, magad és a többi versenyző miatt is az etikus viselkedésre, ne csalj, csak valós időeredménnyel vegyél részt a versenyben. 


Ugye így is legyőzzük együtt a Bakonyt?

BakonyRUN - Virtual Edition