BakonyRUN - Immuno Energy Virtual Run

Gratulálunk minden versenyzőnek aki teljesítette a BakonyRUN - Virtual Edition 2020 tavaszi versenyünket! Idén felturbóztuk a Virtual kihívást és megújulva elhoztunk Neked egy igazán különleges versenyt, melyet 2021-ben is teljesíthetsz! Tarts velünk!

   Szerezd meg az igazán különleges BakonyRUN - Immuno Virtual befutóérmünket! 

Regisztrációs és versenyszabályok

1.      Verseny időpontja: Nevezés nyitva 2021.04.30-ig! 


2.     Teljesítés: Nem kell konkrét helyszínt választanod, otthon a kertben vagy a lakóhelyed környékén, de akár futópadon is teljesítheted a kihívást! Válassz egy távot, és indulhat is a futás! Amennyiben a kiválasztott távot nem tudod egyszerre teljesíteni, legfeljebb két részletre feloszthatod, de a megjelölt távot teljesíteni kell. Szintidő nincs, győzd le magad és győzd le a Bakonyt virtuálisan is!


A válaszható virtuális távok listája:

Bakonyszűcs - Bakonykoppány táv - 1,7 km

Bakonyoszlop - Bakonyszentkirály táv - 4,4 km

Bakonypéterd - Bakonygyirmót táv - 5,9 km

Bakonygyirót - Bakonytamási táv - 8,9 km (új táv)

Bakonybél - Bakonykoppány táv - 11,3 km

Bakonysárkány - Bakonyszombathely táv - 16,3 km

Bakonyszentlászló - Bakonyszentiván táv - 20,8 km

Bakonykúti - Bakonysárkány táv - 33,3 km


3.      Regisztráció és az eredmények feltöltése: A teljesítés után nincs más dolgod, mint egy fényképet, vagy képernyőfotót csinálni a teljesített távról és az elért időeredményről. A regisztrációd után ellenőrizzük a teljesítést, majd a regisztrációs díjról díjbekérőt állítunk ki - ezt bankkártyával, vagy egyéni átutalással is kiegyenlítheted. 

Nevezési csomagok: 

  • Csak befutóérem: 3.190 Ft + 790 Ft (postaköltség)

     

Felelősségvállalás és versenyetika: Vágj neki felkészülten a versenynek. A versenyzők ellenőrzése szinte lehetetlen, így kérünk Téged, magad és a többi versenyző miatt is az etikus viselkedésre, ne csalj, csak valós időeredménnyel vegyél részt a versenyben. A legjobb időeredmények teljesítőit a verseny végén további díjazásban részesítjük! 

Az érmek postázását a nevezési díj megérkezését követően 3 munkanapon belül teljesítjük! 


Ugye így is legyőzzük együtt a Bakonyt?

BakonyRUN - Immuno Energy Virtual