Nevezési díjak

Itt magtalálsz minden fontos információt a nevezési határidőkkel, valamint az igénybevehető kedvezményekkel kapcsolatban. Nevezési díj a megadott díj /fő

Teljesíthető táv: 8km+ 

Akadályok száma: 20+ 


Csapat:

Egyéni: 


Június 12. - Július 1.


6.290 Ft

6.990 Ft


Csapat:

Egyéni: 


Július 2. - Július 29.


7.290Ft 

7.990Ft 


Csapat:

Egyéni:


Július 30. - Szeptember 2.

           

  8.290 Ft

8.990 Ft


Csapat:

Egyéni:


Szeptember 3. - Szeptember 24. 


9.290 Ft

9.990 Ft

Vedd igénybe kedvezményeinket: 

RunCard kártyával -10% kedvezményt adunk az egyéni nevezés díjából, ehhez nem kell mást tenned, mint megadod a nevezési felületen a RunCard kártyád számát. 

Nem ismered a RunCard rendszert? Itt minden információt megtalálsz: www.runcard.eu


További kedvezmények: 

Technikai futó pólóinkat a Decathlon biztosítja, egyedi BakonyRUN - Kalenji technikai futó pólót kap minden BakonyRUN nevezőnk. 

Van Decathlon kártyád? Akkor ne feledd megadni a kártya számát, a nevezési lapon, egyedi Decathlon-BakonyRUN ajándéktárgyakkal lepünk meg a nevezőcsomagodban. Speedfit - Győr 

Nevezéseddel automatikusan egy 1.990Ft értékű Speedfit-Győr napijegyben részesülsz melyet 2017.09.16. után felhasználhatsz Győr egyik legnagyobb edzőtermében. Ahol kipróbálhatod magad a funkcionális teremben is melyben készülhetsz a következő versenyre, igazi akadályfutóknak tervezve.


Kinesio Tape

Hallotál már róla? Kipróbálnád? Milyen előnyei vannak a kinesio tape-nek?

A több mint 20 éve eredményesen alkalmazott eszközzel csökkenthető a fájdalom. Egyaránt használják sportsérülések, ízületi problémák, valamint ficamok és húzódások esetén, ezen kívül stabilizálja az izmokat és regenerál. 

BakonyRUN 2.0-án keresd a Kinesio Tape sátrat. 

BakonyRUN 2.0 - Az első akadály a természet!